De Groene Weg Bas Derksen

Groenestraat 189
6531 HE Nijmegen
024-355 50 60

Restaurants, cateraars en kookscholen waar u ons biologisch vlees op de kaart kan vinden:

Koken aan de waal
De kookschool in het hart van Nijmegen.

Cappito Italiaanse catering
De thuiskok/cateraar voor kleinschalige Italiaanse catering van hoge kwaliteit uit Nijmegen. Voor borrels, lunch, workshops en diners. Authentiek, ambachtelijk.

Bakkerscafé brood op de plank
Deze biologische bakkerij met 2 bakkerswinkels & lunchrooms is dé ontmoetingsplek voor buurtgenoten! Zij zijn specialist in het bakken van fantastisch biologisch brood en bieden een stimulerende werkplek voor een zeer divers team.

Puux lunch café
Een plek waar je heerlijk ongedwongen gaat zitten. Een plek om vrienden te ontmoeten, om te werken, te vergaderen, te genieten, uit te rusten en dat onder het genot van heerlijke kop koffie of thee en smaakvolle gerechten. Om een eerlijke smaak te krijgen gebruiken zij zoveel mogelijk biologische & natuurlijke producten.

ToKokoro ramen
Een dampende kom ramen, één bom umami, hét Japanse comfort food: kom het proeven bij ToKokoro Ramen. De reden voor een bezoek aan ToKokoro Ramen kan variëren van de smaken van Japan herbeleven tot aan toegeven aan je umami-cravings en het proberen van nieuwe smaken uit een land dat al jaren een ongekende populariteit kent.

Lekker Lokaal
Eerlijk, vers en duurzaam voedsel van boeren, bakkers en brouwers uit het Rijk van Nijmegen en directe omgeving.

Black & Blue
Black & Blue creëert een belevenis waarin vriendschap en brotherhood centraal staan. In een Amerikaanse sfeer combineren met heritage clothing, authentieke denim, barbecues en smokers. Op een oude naaimachine wordt de denim hersteld terwijl een barbecue staat te roken.

 

Koks en Ko
Gezellig dineren in Bottendaal, de leukste wijk van Nijmegen!

De Gelagkamer
Gezellig dineren op een prachtige locatie in Nijmegen. Geniet van het uitzicht op de Waalbrug of het Besiendershuis en de onze lieve vrouwen trappen. Lekker ongedwongen wat eten of drinken, dat kan in de Gelagkamers.

Grut eten en drinken
Bij Grut hebben ze maar één ambitie: ze willen iedereen laten genieten van heerlijke gerechten met smaakcombinaties, die je zintuigen alleen maar prikkelen, met wijnen die de uitdaging van het gerecht aankunnen en vervolmaken, en dit alles in een sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

In De Blaauwe hand
Het oudste café van Nijmegen sinds 1542. In het prachtig gerestaureerde, historische café kunt u genieten van een uitgebreide bier en wijnkaart, een fijne keuken en spraakmakende chocolademelk.

Stroom
Je vindt dit gloednieuwe restaurant in een oud waterpompstation in Lent. In dit sfeervolle gebouw kun je ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. 

Stroom brengt ‘stad’ en ‘natuur’ samen. Het is een plek om te genieten, op adem te komen en te vieren. De koks werken met smaakvolle, duurzame en gezonde producten. In de gezellige binnenruimtes en op de buitenterrassen voelen jong en oud zich thuis. 

 

 

 

De Groene Weg Bas Derksen

Groenestraat 189
6531 HE Nijmegen
024-355 50 60

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten